Gevonden worden in google is zeer belangrijk, want iemand die de eerste keer uw bedrijfswebsite bezoekt, zal zich altijd herinneren hoe mooi en handig hij die vond! Maar dan moet hij wel eerst uw site vinden!

Een knap ontworpen bedrijfswebsite is een belangrijke eerste stap om potentiële kopers ervan te overtuigen dat ze bij u op het juiste adres zijn, maar dan moet u wel gevonden worden in google. Indruk maken, daar komt het op aan, als pauwen die trots hun veren aan elkaar tonen. Bij iDwebs.be weten wij hoe belangrijk een goed websiteontwerp is. Deze inspirerende artikels geven u zeker ideeën over hoe u met uw mooiste veren kunt pronken!

iDwebs.be heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke, professionele bedrijfswebsite. Al bij het begin van het ontwerp wordt ieder project omgebouwd tot een aantrekkelijk visueel geheel. Tevens kunnen we ervoor zorgen dat u kan gevonden worden in google. Wanneer u hoger scoort wordt u ook sneller gevonden. Dit brengt als resultaat dat er een hoger aantal bezoekers op uw site zitten én tevens ontvangt u ook meer contactnames. Bovendien worden al onze websites responsive gemaakt. Dit betekent dat uw website op alle mogelijke schermresoluties automatisch wordt aangepast en netjes wordt weergegeven.

bedrijfswebsite gevonden worden in google

CMS

Een CMS-systeem, of voluit content management system, laat je toe zelf de inhoud van je website aan te passen zonder al te veel technische kennis. Je ontvangt een eigen login en paswoord waarmee je toegang krijgt tot je website. Zo kan je bijvoorbeeld in geen tijd een nieuwsbericht toevoegen aan je website of pas je zelf je prijslijst aan.

HOSTING

Lingier Computers voorziet u van complete, voordelige en betrouwbare hosting. Tevens voorzien wij ook optioneel de technische support. Tariefplannen kunnen gekozen worden volgens dataverkeer en gewenste schijfruimte.

DOMEINNAMEN

Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. De registratie van een door u gekozen domeinnaam kunnen wij uitvoeren. Dit kan bvb de naam van uw firma of familienaam zijn.
www.lingier.be is een voorbeeld van een domeinnaam.

Webdesign

Webdesign is onze passie

Webdesign is onze passie en daar zijn we dan ook goed in. Ons iDwebs team is dagdagelijks in de weer om nieuwe web projecten te verwezenlijken en bestaande websites te verbeteren.
Bij zowel het ontwerpen als het ontwikkelen van websites gaan we steeds op zoek naar meerwaardes om zo uw project net dat extra te geven. Of het nu gaat om een eenvoudig of uitgebreide website. Voor een duidelijke, gebruiksvriendelijke bedrijfswebsite moet u bij Lingier zijn.

Webstrategie

Zoekoptimalisatie

Een website hebben is niet genoeg om van uw aanwezigheid op het internet een succes te maken & gevonden worden in google. In een webstrategie bepalen we samen de doelen die u wil bereiken en stellen we een plan op waarbij we alle nodige internetkanalen aanspreken om naar deze doelen toe te werken. Een degelijke webstrategie is een gezonde mix van het gebruik van social media, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, e-mailmarketing en natuurlijk uw website, deze cocktail moet u naar uw vooropgestelde doelen leiden.

Social media strategie

Wees sociaal, ook online

Social media zoals Facebook, YouTube, Twitter en andere sociale websites kunnen een zeer sterk communicatiemedium zijn voor uw organisatie. Via deze kanalen kan u in contact komen met uw doelpubliek en zowel bestaande klanten als potentiële klanten benaderen. Lingier kan u wegwijs maken in de sociale online wereld en samen met u een strategische aanpak uitwerken zodat uw organisatie zich op de juiste manier profileert en steeds gepast reageert op de social media. Wij kunnen u begeleiden bij het gebruik van: Facebook, Google+, Twitter, Linkedin, Youtube, Vimeo, Flickr, …

Het mobiele web

Websites aangepast voor ieder toestel

Met de opkomst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk. Door de beperkte ruimte op kleinere toestellen vergt webdesign voor mobiele apparaten extra aandacht. Lingier heeft de nodige kennis in huis om sites te ontwikkelen die optimaal functioneren op kleinere schermen. Of het nu gaat om een website die zich enkel richt op mobiele gebruikers of een website die zichzelf aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker (responsive webdesign), bij ons bent u zeker van een gebruiksvriendelijke mobiele website.