SEO is afgekort voor Search Engine Optimization (ofwel zoekoptimalisatie)…

…kan vergeleken worden met een spel waarvan de regels continu veranderen. Google gebruikt een onbekend en altijd veranderend algoritme waarmee het uw website analyseert en beslist hoe relevant u bent en hoe hoog u te ranken in de zoekresultaten. SEO is een techniek om uw website organisch hoger te doen scoren bij de resultaten op Google als iemand zoekwoorden ingeeft die aansluiten bij uw activiteiten. Dankzij een goed SEO plan kan u dus meer bezoekers naar uw website lokken omdat uw site meer wordt opgemerkt. Het zijn trouwens Google en andere zoekmachines die voor meer bezoekers op uw website zorgen. Indien u een aantrekkelijke website heeft die structureel en inhoudelijk in orde is kan dit leiden tot nieuwe potentiële klanten.

seo zoekoptimalisatie

SEA is afgekort voor Search Engine Advertising (ofwel zoekmachinemarketing).

Net zoals SEO zorgt Google AdWords voor extra bezoekers op uw website. Verschillend met SEO is dat zoekmachinemarketing betalend adverteren is maar wel voor onmiddellijk merkbare resultaten zorgt in zoekresultatenpagina’s. Dit kan een perfecte aansluiting zijn op pagina’s die in organische zoekresultaten wat minder scoren.

Deze twee online marketingaanpakken vormen samen een uitstekende combinatie. Je bereikt met deze aanpak niet alleen meer potentiele klanten die relevantere zoekresultaten vinden maar je kan ook een groter segment van de markt benaderen. Met het combinatiegebruik van SEO en SEA samen zorg je er dus voor dat de kans groter is dat de gebruiker naar uw website komt.

Zowel SEO als SEA zijn een onderdeel van SEM (Search Engine Marketing). SEM is een globale vorm van internet marketing die de zichtbaarheid van websites vergroot in zoekmachine resultaten.

CMS

Een CMS-systeem, of voluit content management system, laat je toe zelf de inhoud van je website aan te passen zonder al te veel technische kennis. Je ontvangt een eigen login en paswoord waarmee je toegang krijgt tot je website. Zo kan je bijvoorbeeld in geen tijd een nieuwsbericht toevoegen aan je website of pas je zelf je prijslijst aan.

HOSTING

Lingier Computers voorziet u van complete, voordelige en betrouwbare hosting. Tevens voorzien wij ook optioneel de technische support. Tariefplannen kunnen gekozen worden volgens dataverkeer en gewenste schijfruimte.

DOMEINNAMEN

Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. De registratie van een door u gekozen domeinnaam kunnen wij uitvoeren. Dit kan bvb de naam van uw firma of familienaam zijn.
www.lingier.be is een voorbeeld van een domeinnaam.

Webdesign

Webdesign is onze passie

Webdesign is onze passie en daar zijn we dan ook goed in. Ons iDwebs team is dagdagelijks in de weer om nieuwe web projecten te verwezenlijken en bestaande websites te verbeteren.
Bij zowel het ontwerpen als het ontwikkelen van websites gaan we steeds op zoek naar meerwaardes om zo uw project net dat extra te geven. Of het nu gaat om een eenvoudig of uitgebreide website. Voor duidelijke, gebruiksvriendelijke websites moet u bij Lingier zijn.

Webstrategie

Zoekoptimalisatie

Een website hebben is niet genoeg om van uw aanwezigheid op het internet een succes te maken. In een webstrategie bepalen we samen de doelen die u wil bereiken en stellen we een plan op waarbij we alle nodige internetkanalen aanspreken om naar deze doelen toe te werken. Een degelijke webstrategie is een gezonde mix van het gebruik van social media, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, e-mailmarketing en natuurlijk uw website, deze cocktail moet u naar uw vooropgestelde doelen leiden.

Social media strategie

Wees sociaal, ook online

Social media zoals Facebook, YouTube, Twitter en andere sociale websites kunnen een zeer sterk communicatiemedium zijn voor uw organisatie. Via deze kanalen kan u in contact komen met uw doelpubliek en zowel bestaande klanten als potentiële klanten benaderen. Lingier kan u wegwijs maken in de sociale online wereld en samen met u een strategische aanpak uitwerken zodat uw organisatie zich op de juiste manier profileert en steeds gepast reageert op de social media. Wij kunnen u begeleiden bij het gebruik van: Facebook, Google+, Twitter, Linkedin, Youtube, Vimeo, Flickr, …

Het mobiele web

Websites aangepast voor ieder toestel

Met de opkomst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk. Door de beperkte ruimte op kleinere toestellen vergt webdesign voor mobiele apparaten extra aandacht. Lingier heeft de nodige kennis in huis om sites te ontwikkelen die optimaal functioneren op kleinere schermen. Of het nu gaat om een website die zich enkel richt op mobiele gebruikers of een website die zichzelf aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker (responsive webdesign), bij ons bent u zeker van een gebruiksvriendelijke mobiele website.