SSD Install Packs

250GB      € 179
500GB      € 229
1TB            € 299
2TB           € 399

Geef je computer, laptop of iMac een boost en kies voor deze super snelle SDD install pack.
Lange laadtijden, draaiende wieltjes of zandlopers zijn voorgoed verleden tijd.

Deze install kit omvat: 

  • 250GB / 500GB / 1TB / 2TB  SSD harde schijf
  • Installatie van de SSD schijf
  • Installatie van het meest recente besturingssysteem.
  • In optie data overzetten of image maken van huidige harddisk

Opmerking: deze install packs zijn SSD schijven met een klassieke SATA aansluiting in formaat 2.5″, goed voor alle computers met een standaard harddisk.
Voor toestellen waarvan de harddisk op een moeilijk te demonteren plaats zit zal een extra kost worden aangerekend.
voor recente Apple iMac’s is er een extra kost voor het openen en sluiten van het toestel (o.a. een speciale stickerset is hierbij vereist)
Wanneer het toestel open is gaan we tevens ook het koelingssysteem nazien en het stof verwijderen.

Een Snellere PC of Mac door een SSD!

De kans is groot dat je iMac, PC of laptop nog is voorzien van een traditionele harde schijf, deze doet prima zijn werk maar je computer wordt toch steeds trager. Dit is natuurlijk niet abnormaal want je computer word ook steeds ouder. Dit wil niet zeggen dat de prestaties niet meer goed hoeven te zijn. Een iMac, PC of laptop SSD upgrade is de oplossing voor jou toestel.

Sedert 2016 ongeveer zijn veel nieuwe computers reeds standaard voorzien van een SSD schijf, toch zeker de duurdere modellen. Voorheen werd er steeds gebruikt gemaakt van een harddisk voor het installeren van het besturingssysteem en het opslaan van de gegevens. Maar hard disk is de laatste jaren echter ingehaald door de SSD een Solid State Drive. Een SSD maakt geen gebruik meer van draaiende delen waardoor er veel hogere snelheden behaald kunnen worden voor het wegschrijven van de data. Apple gebruikt in de nieuwere modellen van de iMac een zogenaamde fusion drive, dit is in het kort een samenwerking van een SSD en een harde schijf. Een kleine SSD waar de meest gebruikte apps op worden gezet en een harde schijf voor de rest van de opslag, uiteraard bent u beter met een volwaardige SSD schijf.

Veel kans dat je computer nog is uitgerust met een gewone harde schijf, tot 2020 waren de meeste nieuwe iMac’s nog standaard uitgerust met een traditionele harde schijf, waarbij zelf hier, een upgrade naar SSD de moeite waard is. Een SSD upgrade in uw iMac, PC of laptop heeft veel voordelen. De snelheid toename van een SSD ten opzichte van een traditionele harde schijf gaat van 5x tot 35x zo snel, afhankelijk van het gekozen model SSD, en of de compatibiliteit met uw computer.
Uw computer krijgt een 2de leven met een upgrade naar SSD!

Voordelen van een iMac, PC of laptop SSD upgrade!

  • Snelheid – Het grootste voordeel van een SSD ten opzicht van een normale harde schijf is echt de snelheid. Een SSD is tot 35x sneller afhankelijk van type SSD! Dit komt doordat er geen belemmerende draaiende onderdelen in een SSD zitten. De data op het flashgeheugen kan veel sneller worden weggeschreven en uitgelezen.
  • Houdbaarheid – Doordat er geen draaiende delen meer gebruikt worden is de schijf minder gevoelig voor schade.
  • Stil – Een SSD is veel stiller tijdens het gebruikt door het ontbreken van de draaiende delen die een normale harde schijf bevat, sterker nog hij maakt helemaal geen geluid. De normale schijven willen bij veel processen of een heel zwaar proces wel gaan ratelen. Gaat de schijf echt tikken dan is het verstandig een backup te maken indien dit nog mogelijk is.
  • Stofvrij – Als wij je iMac, PC of laptop dan toch open hebben, zullen wij ervoor zorgen dat de iMac, PC of laptop van binnen weer geheel stofvrij is. Je huis kan nog zo schoon van binnen zijn maar in een computer komt erg veel stof te zitten, wat op den duur zelfs voor vervelende schades kan zorgen.
  • Met of Zonder Data Behoud – Bij een SSD upgrade kunnen wij de data van uw oude harde schijf overzetten op de SSD. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een schone OSX  of Windows 10 installatie.

Backup, blijft belangrijk!

Ook een SSD schijf kan na verloop van tijd defect geraken. Maak daarom op regelmatige tijdstippen een backup van de data op je computer om vervelende situaties te voorkomen.

Wil je langer gebruik maken van je iMac, PC of laptop en heb je geen zin meer om langer met die trage computer te werken? Kom dan zeker langs met je computer en vraag ons naar de SSD upgrade mogelijkheden.