SSD Install Packs

250GB     199euro
500GB     249euro
1TB           369euro

Geef je computer, laptop of iMac een boost en kies voor deze super snelle SDD install pack.
Lange laadtijden, draaiende wieltjes of zandlopers zijn verleden tijd.

Deze install kit omvat: 

  • 250GB / 500GB / 1TB  SSD harde schijf
  • Installatie van de harde schijf
  • Volledige Backup van uw data en programma’s.
  • Alles terugzetten op de SSD
  • Niets gaat verloren, u werkt gewoon verder zoals voordien maar stuk sneller

Opmerking: deze install packs zijn SSD schijven met een klassieke SATA aansluiting in formaat 2.5″, goed voor alle computers met een klassieke harddisk.
Voor laptops waarvan de haddisk op een moeilijk te demonteren plaats zit zal een extra kost worden aangerekend.
voor apple iMac’s wordt 79 euro extra aangerekend voor het deskundig openen en sluiten van het toestel (speciale stickerset is oa nodig.)
Wanneer het toestel open is gaan we tevens ook eens de ventilators uitblazen van stof.

Een Snellere PC of Mac door een SSD!

De kans is groot dat je iMac, PC of laptop nog is voorzien van een traditionele harde schijf, deze doet prima zijn werk maar je computer word toch steeds trager. Dit is natuurlijk niet gek want je computer word ook steeds ouder. Dit wil niet zeggen dat de prestaties niet meer goed hoeven te zijn. Een iMac, PC of laptop SSD upgrade is de oplossing voor jou toestel.

Sinds de lancering zijn deze uitgevoerd met een harde schijf voor het opslaan van je data. De harde schijf is de laatste jaren echter ingehaald door een SSD een Solid State Drive. Een SSD maakt geen gebruik meer van draaiende delen waardoor er veel hogere snelheden behaald kunnen worden voor het wegschrijven van je data. Apple gebruikt in de nieuwere modellen van de iMac een zogenaamde fusion drive, dit is in het kort een samenwerking van een SSD en een harde schijf. Een kleine SSD waar de meest gebruikte apps op worden gezet en een harde schijf voor de rest van de opslag, uiteraard bent u beter met een volwaardige SSD schijf.

Veel kans dat uw computer is uitgerust met een gewone harde schijf, tot op heden zijn de meeste nieuwe iMac’s nog standaard uitgerust met een traditionele harde schijf, wat zelf hier een upgrade naar SSD de moeite waard is. Een SSD upgrade in uw iMac, PC of laptop heeft veel voordelen. De snelheid toename van een SSD ten opzichte van een traditionele harde schijf gaat van 5x tot 35x zo snel, afhankelijk van het gekozen model SSD, en of de compatibiliteit met uw computer.
Uw computer krijgt een 2de leven met een upgrade naar SSD!

Voordelen van een iMac, PC of laptop SSD upgrade!

  • Snelheid – Het grootste voordeel van een SSD ten opzicht van een normale harde schijf is echt de snelheid. Een SSD is tot 35x sneller afhankelijk van type SSD! Dit komt doordat er geen belemmerende draaiende onderdelen in een SSD zitten. De data op het flashgeheugen kan veel sneller worden weggeschreven en uitgelezen.
  • Houdbaarheid – Doordat er geen draaiende delen meer gebruikt worden is de schijf minder gevoelig voor schade.
  • Stil – Een SSD is veel stiller tijdens het gebruikt door het ontbreken van de draaiende delen die een normale harde schijf bevat, sterker nog hij maakt helemaal geen geluid. De normale schijven willen bij veel processen of een heel zwaar proces wel gaan ratelen. Gaat de schijf echt tikken dan is het verstandig een backup te maken indien dit nog mogelijk is.
  • Stofvrij – Als wij je iMac, PC of laptop dan toch open hebben, zullen wij ervoor zorgen dat de iMac, PC of laptop van binnen weer geheel stofvrij is. Je huis kan nog zo schoon van binnen zijn maar in een computer komt erg veel stof te zitten, wat op den duur zelfs voor vervelende schades kan zorgen.
  • Met of Zonder Data Behoud – Bij een SSD upgrade kunnen wij de data van uw oude harde schijf overzetten op de SSD. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een schone OSX  of Windows 10 installatie.

Backup, belangrijk!

Ook een SSD kan kapot. Maak daarom eens in de zoveel tijd een backup van de data op je computer om vervelende situaties te voorkomen.

Wil je langer gebruik van je iMac, PC of laptop maken en heb je geen zin meer om langer achter die trage computer te werken? Kom langs met je computer en vraag ons naar de SSD upgrade mogelijkheden.

Menu