Microsoft 365 is een verzameling van internet-diensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs.

De Microsoft 365 internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en smartphone en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / pc is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office zoals het voorheen genoemd werd . Met Microsoft 365 heeft u altijd de beschikking heeft over de meest recente versie en kan u ook volledig in de cloud werken. Belangrijk hierbij is dat de Microsoft 365 licentie niet per toestel is maar per gebruiker. Een gebruiker kan dus zijn Microsoft 365 lientie gebruiken op al zijn toestellen! Overal zal hij dezelfdebestanden kunnen gebruiken want die worden via Onedrive steeds gesynchroniseerd.

Gebaseerd op Exchange :

  • Mail
  • Agenda
  • Contactpersonen
  • Taken

Altijd synchroon op al uw apparaten; uw desktop, uw notebook thuis, uw tablet, uw smartphone … gelezen op een toestel = gelezen op allemaal!

Met Microsoft 365 voor bedrijven is uw emailadres is gekoppeld aan uw eigen domeinnaam voor een professionele uitstraling.

Gebaseerd op Sharepoint Online

Een interne website voor uw team. Verzamel hier alle nuttige informatie die u deelt met uw medewerkers en werk samen aan dezelfde bestanden

Communiceer met uw medewerkers of klanten zonder kosten! Hou online vergaderingen met meerdere personen.

Bewaar uw documenten in de cloud en werk van waar u wilt! Tot 1TB data opslag per gebruiker

Gebruik de laatste en volledige versie van Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote enz…dit zowel op PC als Mac, maar ook op smartphone en tablet! (niet bij Business Basic)

Office 365

Efficienter werken door cloud-computing

Dankzij de nieuwe functies in Microsoft 365, gecombineerd met de Office apps, heeft uw bedrijf met Microsoft 365 de beschikking over de meest uitgebreide en veiligste oplossing voor cloudproductiviteit en communicatie ooit!

Vanaf
0
per mailbox / jaar

Eigen domeinnaam

Bij een Microsoft 365 voor bedrijven is er een veel gebruikte mogelijk om uw eigen domeinnaam te koppelen aan de mailserver.
Dit is een heel belangrijke functie die onmisbare is voor elke zaak of bedrijf.
Op die manier kan u een professioneel e-mail adres gebruiken zoals bijv. naam@mijnbedrijf.be ipv. naam@gmail.com of naam@telenet.be

business laptop