Servicebeheer van uw afdrukken – voordeligere & eenvoudigere printeroplossingen Meulebeke

Een degelijk printsysteem is noodzakelijk voor uw onderneming. Het moet namelijk krachtig en betrouwbaar zijn. Lingier biedt daarom een MPS (Managed Print service) of Servicebeheer van uw afdrukken aan. Uw beste keuze voor printeroplossingen Meulebeke.

Het MPS-programma biedt u als onderneming de mogelijkheid om printers te leasen. Naast het leasen van uw printer betaalt u voor de verbruiksproducten zoals toners, drums, fusers, transferbelts, etc… “per afdruk”. Dit wil zeggen dat enkel wat u afdrukt aangerekend wordt. Dankzij deze efficiënte printeroplossingen zullen de printuitgaven van uw onderneming duidelijk verminderen.

Door het aanbieden van deze printeroplossingen inclusief installatie, training, service en een gebruiksvriendelijk webportaal, wordt het beheer van uw printers eenvoudig.

Printeroplossingen Meulebeke – Vraag info over het MPS-programma

Printeroplossingen Meulebeke – Verbeter de productiviteit en verlaag uw kosten.

Afdrukken met hoge kwaliteit is belangrijk voor elk bedrijf. Het brengt echter vaak hoge kosten met zich mee. Dit is de reden waarom wij Managed Print Service aanbieden, een totaal pakket waarin wij rekening houden met uw bedrijf.

Het pakket geeft u de mogelijkheid om machines bij ons te leasen. Daarnaast betaalt u voor de verbruiksartikelen per afdruk. U betaalt dus alleen voor hetgeen u print.

Dit geeft u de mogelijkheid om meer zicht te krijgen in de geldstromen binnen uw bedrijf. Tevens kunt u ook de printkosten verlagen.
Wij bieden u uitstekende service en beheren uw machines, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf.

Profiteer van de kostenbesparende oplossing die wij u bieden.

Printeroplossingen Meulebeke – Zo werkt het.

Beschikbaar zijn diverse zwart-wit en kleurenlaser/-led producten met netwerkaansluiting en professionele A3 inkjet modellen.

U ontvangt periodieke facturen voor de kosten van de machines en voor het aantal geprinte pagina’s.

De machine geeft automatisch door hoeveel er geprint is, zodat u dit niet zelf hoeft bij te houden. U betaalt alleen voor hetgeen u daadwerkelijk print.

Op het web portal kunt u direct per machine zien hoeveel pagina’s er zijn afgedrukt. Daarnaast kunt u eenvoudig verbruiksartikelen bestellen en service aanvragen.

Levering en installatie zijn inbegrepen, waardoor uw IT personeel zich kan focussen op kerntaken.

Op alle producten bieden wij service binnen de afgesproken tijd.

Alle verbruiksartikelen en machines worden aan het einde van de leaseperiode gerecycled.

Zonder Managed Print Service

Ongekende en ongecontroleerde printkosten

Kosten voor service en ondersteuning

Geen inzicht in uw printkosten

Meerdere leveranciers van verbruiksproducten

Met Managed Print Service

Voorspelbare printkosten – betaal per afdruk

Transparantie – bekijk de kosten van uw printer

Ondersteuning en service zonder bijkomende kosten

Eén partner – Eén oplossing

De voordelen voor uw bedrijf.

Het grootste voordeel van Managed Print Service is zijn eenvoud. Na installatie heeft u eenvoudig toegang tot onze service via het web portal. Deze geeft u tevens een totaaloverzicht over de aangesloten printers.

Als u kiest voor ons ‘prijs-per-afdruk’-concept, dan wordt u nooit meer negatief verrast door onvoorziene kosten. U betaalt alleen voor hetgeen u print en u zit niet vast aan een minimum aantal afdrukken per maand.

Via managed print service kunt u de printkosten omlaag brengen. Daarnaast kunt u ook besparen op de kosten van uw IT personeel, omdat zij geen tijd hoeven
te spenderen aan het installeren, ondersteunen en onderhouden van uw printers.

Laat MPS u werk uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Brother MPS printeroplossingen