hosted exchange

Hosted Exchange Deerlijk is de professionele e-mail oplossing waarmee u altijd en overal toegang heeft tot uw e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen en taken. Dankzij hosted Exchange zal mail die op de smartphone of tablet beantwoord wordt ook vrijwel direct zichtbaar zijn op de desktop of notebook. Wanneer u een afspraak noteert op de smartphone is deze ook zichtbaar in de agenda voor uw collega’s.

Hosted Exchange Deerlijk biedt u alle functionaliteiten van een Microsoft Exchange server zonder enige investering. Geen investeringen in software of een server en een aanzienlijke besparing op onderhoud en beheer.

Heeft u voldoende aan enkel e-mail synchronisatie? Bekijk dan zeker onze oplossing IMAP e-mail eens.

Alles wat je moet weten over Hosted Exchange Deerlijk

Persoonlijk

Wij maken samen met u een persoonlijk plan

Flexibele volume korting

Bij afsluiten van meerdere mailboxen bieden wij flexibele volumekorting.

Bestaande mails overplaatsen

Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat de gegevens uit uw oude mailbox worden overgeplaatst naar de Exchange mailbox.

99,999% uptime

Goede uptime is belangrijk!
99,999% = 5m30s downtime per jaar
99,9% = 8u45m downtime per jaar

Dankzij Microsoft Exchange Hosting van Lingier Computers hoeft u nooit meer e-mails of uitnodigingen te missen. Sinds jaar en dag is Exchange dé referentie voor zakelijke communicatie. Daardoor heeft het de meest complete lijst aan functionaliteiten om bedrijven, hoe groot of klein ze wel mogen zijn, te helpen met hun dagelijkse communicatiebehoeften.

U kan met Exchange op een professionele manier communiceren met uw collega’s. E-mails met grote bijlagen versturen, uitnodigingen sturen voor meetings en meteen de meetingruimte inboeken of rechten geven op elkaars agenda. Het zijn functionaliteiten die de dag van vandaag niet kunnen ontbreken in een zakelijke omgeving. Exchange Hosting komt hieraan tegemoet en biedt al deze functies in één, handige oplossing.

Hosted Exchange is meer dan alleen e-mail. Het is een geïntegreerde oplossing om zowel uw e-mails, taken, kalender als bestanden te beheren vanuit één centrale oplossing. Bovendien kan u aan al die zaken vanaf eender welk toestel zoals een computer, smartphone of tablet. Wijzigt u iets op het ene apparaat, dan wordt dit naadloos gesynchroniseerd naar al uw andere apparaten dankzij ActiveSync en Push.

  • Altijd en overal toegang tot e-mail, contacten, takenlijst en agenda.
  • Automatische synchronisatie via direct push.
  • Antivirus, anti-spam en back-up.
  • Werkt op Mac en PC, iOS, BlackBerry, Windows Phone en Android.
Webdesign systeembeheer netwerkbeheer