U kan bij ons terecht voor ieder project voor camerabewaking Blankenberge.

Dit gaat van camerabewaking Blankenberge van eigendommen tot het controleren van processen. Onze klanten zijn de industrie & bedrijven, horeca & handelszaken, openbare diensten, maar ook particulieren. Naast vaste projecten bieden wij ook een oplossing voor tijdelijke events of zelfs mobiel gebruik in een voertuig!

Camerabewaking Blankenberge – Wij zijn erkend en opgeleid door diverse fabrikanten van bewakingscamera’s…

…maar ook door IT firma’s zoals Apple en HP! Hierdoor kunnen wij u het beste van twee werelden bieden: een krachtige en kwaliteitsvol camerasysteem, gemonitord op toestellen naar uw keuze! Dit kunnen zowel smartphones of tablets zijn, maar ook een PC of een krachtig workstation in een controlekamer met een videowall!

Wij kunnen dus zowel het camerasysteem als alle bijbehorende hardware leveren & plaatsen!

Daarnaast bieden wij u ook draadloze oplossingen over WiFi (tot meerdere kilometers) of 3G/4G. Bij ieder project krijgt u de vereiste software en app’s bijgeleverd en geconfigureerd. Bovendien krijgt u een korte opleiding zodat u meteen aan de slag kan!

Door onze uitgebreide kennis van netwerken was het opnemen van camerabewaking een logische stap in de jaren ’90. Enkele medewerkers behaalden certificaten van gerenommeerde partners en sedert 2012 werden alle bewakingscamera gerelateerde werkzaamheden samengebracht in onze gespecialiseerde afdeling iPcams.be.